Over ons

Doneer gratis aan een goed doel naar keuze!

Steun Een Doel is opgericht door 2 jonge ondernemers die graag een steentje willen bijdragen aan een betere wereld. Wij geloven dat wij hier niet de enige in zijn, maar dat helaas niet iedereen het geld of de tijd heeft om bijvoorbeeld: een goed doel te steunen, vrijwilligerswerk te doen of biologisch te eten. Om deze reden zijn wij gaan brainstormen over een idee waarmee we het voor iedereen toegankelijk maken om een goed doel te steunen.

Wij zijn zelf werkzaam in de web branche en zien de afgelopen periode dat steeds meer personen gebruik maken van affiliate marketing. Dit ziet u bijvoorbeeld steeds vaker gebruikt worden bij vloggers, deze personen promoten een product of webwinkel, waarna zij zelf een kleine commissie krijgen indien een kijker een product op deze webwinkel aanschaft. Ons idee is om datzelfde principe te gebruiken, maar dan om goede doelen te steunen.

Bij Steun Een Doel bieden wij een overzicht aan van verschillende vertrouwde webwinkels waarop u gewoon kunt winkelen zoals u altijd doet, wij verwijzen alleen door en dit kost dus niks extra. Omdat u deze webwinkels via ons benadert, zijn wij in dit geval als het ware “de vlogger”. In tegenstelling tot de vlogger gebruiken wij de commissie niet hoofdzakelijk voor onszelf, maar om aan het goede doel van uw keuze te doneren. Dit kunt u vervolgens terugvinden in uw persoonlijke overzicht, waar u al uw donaties ziet staan.

Zo wordt een steentje bijdragen voor iedereen toegankelijk, namelijk door gewoon te doen wat u anders ook zou doen!

Het team van,

Steun Een Doel logo