Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een goed doel aanmelden?
Wanneer uw gewenste goede doel niet op onze website staat, kunt u via het contactformulier een aanvraag doen. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk in behandeling nemen.
Hoe kan ik een webwinkel aanmelden?
Wanneer uw gewenste webwinkel niet op onze website staat, kunt u via het contactformulier een aanvraag doen. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk in behandeling nemen.
Hoe lever ik ideeën aan?
Wanneer u een goed idee of feedback voor ons heeft, kunt u deze via het contactformulier kenbaar maken. Dit wordt altijd zeer gewaardeerd.
Hoe kies ik een goed doel?
Bij uw account instellingen kunt u een goed doel kiezen.
Hoe wijzig ik mijn gekozen goede doel?
Bij uw account instellingen kunt u het door u gekozen goede doel wijzigen.
Hoelang duurt het voor mijn donatie is bevestigd?
Het is afhankelijk van de webshop hoelang het duurt voor u een bevestiging heeft. In de meeste gevallen duurt dit niet langer dan 24 uur. Mocht het voorkomen dat u na 24 uur nog steeds geen bevestiging heeft, neem dan contact met ons op doormiddel van het contactformulier. Mogelijke oorzaken zijn het niet goed kunnen lezen van cookies, of het bezocht hebben van een andere affiliatie website.
Kost SteunEenDoel.nl geld?
Nee, SteunEenDoel.nl is altijd 100% gratis. En dat zal het ook altijd blijven.
Waar komt mijn donatie vandaan als ik niks extra betaal?
SteunEenDoel.nl maakt handig gebruik van affiliatie programma’s van webwinkels. Deze programma’s geven een vergoeding voor het aanleveren van klanten. Deze vergoeding gebruiken wij vervolgens om het door u gekozen goede doel te steunen en te doneren. Hierdoor steunt u dus een goed doel met uw aankoop, zonder daar ook maar iets extra voor te hoeven betalen.